Tag Archives: смотан крадец

ИМ ЈА ОЛЕСНИЛ РАБОТАТА – „Смотан“ крадец зад себе оставил писма со својата адреса

Крадец кој провалил во гаража во Сандерленд и украл машина за чистење вредна 150. фунти, остави зад себе ранец во кој имало писма со неговото име и адреса. Со помош на овие информации, полицијата лесно го пронашла домот на Малком Пајк, каде ја откриле украдената опрема. За оваа и други …

Повеќе »