Tag Archives: скриен сеф

(ВИДЕО) Мислеле дека им е расипан штекерот па откриле скриен сеф!

Криењето вредни работи зад лажен штекер и не е нешто ново. YouTube дури има инструкции како да го направите тоа дома. Доколку ве интересира, проверете го видеото подолу… Две години, Дарен Стилс (45) и неговиот партнер во Велика Британија го набљудувале двојниот штекер под скалите и мислеле дека е штета …

Повеќе »