Tag Archives: сипаници

Руските научници ОТКРИВААТ: Овој ПЛЕВЕЛ помага во лекувањето на КОРОНА!

Виролозите од Томск се подготвени да произведат големи количини силина (Isatis tinctoria), затоа што им помага на луѓето кои страдаат од корона, птичји грип и сипаници. До сега, силината се користела во Русија исклучиво како растение за мед и добиточна храна. Но, се испоставило дека обичниот плевел може да спаси …

Повеќе »

(ФОТО) Нема да ви се верува кои се’ славни личности дале поддршка на „антивакцинација движењето“

Светската здравствена организација „антивакс“ го прогласила за една од најголемите закани за глобалното здравје. Во последните неколку децении, откако луѓето почнале да одбиваат вакцинирање, повторно се појавиле болести како детска парализа и сипаници кои се сметале за искоренети во земјите во кои вакцинирањето било достапно. Меѓутоа, на „антивакс“ движењето не …

Повеќе »