Tag Archives: силно срце

(ФОТО) Пристигнува новата „скорпија“ – Abarth 595 Scorpionero

Спортскиот оддел на Фиат Abarth го претставува најновото издание – „abarth 595 scorpionero“.Станува збор за единствена црно-златна „скорпија“ со силно срце. „Abarth 595 Scorpionero“ припаѓа на серија од 2.000 примероци, и претставува омаж на моделот „A112 Abarth Gold Ring“, попознат како „targa oro“. Ексклузивниот модел беше произведен во 1979. година …

Повеќе »