Tag Archives: семафор

(ФОТО) Автомобилските гуми се црни, тоалет хартијата е бела – Знаете ли зошто?

Гумата што се користи при производство на автомобилски гуми е всушност со бела боја, но се додава саѓи за да го продолжи векот на траење бидејќи ова ја зголемува јачината и издржливоста на гумата Фактот дека нашето око гледа повеќе од седум милиони бои може да ни помогне полесно да …

Повеќе »

(ВИДЕО) НА СЕМАФОР СКОКАЛЕ ПО АВТОМОБИЛИТЕ: Разголени туристки направиле хаос во Сплит!

На Фејсбук страницата „Prometne zgode i nezgode“ се појавило видео од туристки снимени во Сплит кое бргу почнало да се дели по социјалните мрежи. „Погледнете го шоуто кое денес туристки го направија во Сплит“, пишува покрај видеото на кое се гледа како таксито стои на семафор а од него излегува …

Повеќе »

(ВИДЕО) Тој луд свет: Почнал да се пресметува со семафорот но „овој му возвратил“ па си добил што заслужил!

Нема лице кое понекогаш не се нервира поради семафор. Поточно поради црвеното светло на семафорот и му доаѓа сешто да му направи… Но, немојте ниту да помислувате на некаква акција! Погледнете што му се случило на возачот кој повеќе не можел да го поднесе црвеното светло на семафорот: Екран.мк/Фото: Printscreen

Повеќе »