Tag Archives: селидба

(ВИДЕО) Обидете се да наброите што се’ носи оваа Хонда!

МНОГУМИНА на Балканот со Фичо имаат изградено куќи, а во Америка ги селат со автомобил. Сите имаме потреба, понекогаш, да го преоптоваруваме нашиот автомобил со багаж, намирници или некои други предмети кои честопати го надминуваат капацитетот на самиот автомобил. Возачот на оваа Хонда сепак отишол чекор подалеку. Сите знаеме дека …

Повеќе »