Tag Archives: секој прст

Прстите на нозете ги откриваат сите ваши МРАЧНИ ТАЈНИ! Соблечете ги чорапите и проверете какви се вашите прсти!

Што велат прстите на долните екстремитети за вас и вашето здравје? Палец Ако имате голем палец, тоа значи дека сте среќна и талентирана личност. Вие сте паметни, креативни и длабоки мислители. Постои еден несакан ефект, а тоа е дека е тешко да се фокусирате на една работа, бидејќи вашата креативност …

Повеќе »