Tag Archives: секој оброк

Што ни носи ОДЕЊЕТО ПОСЛЕ ЈАДЕЊЕ? Доволно е 15. минути пешачење

Експертите постојано не предупредуваат дека не треба да си легнуваме после јадење, туку дека најдобро е да одиме на прошетка. Оваа навика е особено корисна ако ја практикуваме навечер, после вечерата. Веќе подолго време слушаме дека лесната прошетка после оброк е една од најдобрите работи што можеме да ги направиме …

Повеќе »