Tag Archives: секое јадење

Зачинот без кој всушност не можеме е предизвикувач на тешки болести – заморот и поспаноста се први од симптомите

Дали сте размислувале за количината на внесена сол во вашето тело? Многу лекари предупредуваат на прекумерната употреба на сол во храната, како и на нејзините последици, меѓу кои најчест е проблемот со бубрезите. Многу малку се зборува за бубрежни проблеми и заболувања, иако бројот на заболени кај нас и во …

Повеќе »