Tag Archives: сара

(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНА ТРАНСФОРМАЦИЈА – ЖИВЕЕЛА СО АМИШИТЕ И НИКОГАШ НЕ БИЛА НА ФРИЗЕР: Била а потоа никој не можел да ја препознае!

Сара пораснала во заедницата на Амиши и била изолирана од сè што носи современиот живот, дури и од фризерите. За Амишите се знае дека живеат на многу традиционален начин, што вклучува негување на семејни вредности и унифициран изглед и стил. Сепак, на некои од нив им е дозволено да експериментираат …

Повеќе »

(ФОТО) САРА Е „БОМБА“ НА ИНСТАГРАМ А ВО ЖИВО НЕПРЕПОЗНАТЛИВА: Се појавиле фотографии а со нив и болната вистина!

Често се заморуваме од перфекцијата на Инстаграм, поради што секогаш сме воодушевени од жени и девојки кои се осмелуваат да ја играат картата на вистината и му покажуваат на светот дека не е се’ толку блескаво и „испеглано“ како што обично изгледа. Една од нив е блогерката Сара Путо од …

Повеќе »