Tag Archives: садопер

ПРЕВЕНЦИЈА – За овие три предмети никогаш не би помислиле дека се ИЗВОР НА БАКТЕРИИ во вашиот дом

Можеби не изгледа така, но тие се повалкани од копчињата во лифтот … Чистењето секако не е една од оние работи во кои луѓето навистина уживаат, но бидејќи хигиената е важна, овие три работи треба да ги одржуваме чисти секој ден за да спречиме акумулација на бактерии и микроби. Иако …

Повеќе »

Наједноставен трик за блескаво чист садопер: Функционира на сите метални површини, без ризик од гребаници!

Се’ е готово за неколку минути Во последната година, ние поминуваавме многу време дома, а луѓето го искористија тоа време да дизајнираат и да покажат разни трикови, претежно на ТикТок, каде што триковите за чистење се апсолутен хит. Без разлика дали на луѓето им е досадно или конечно фатија малку …

Повеќе »

Внимание, внимание: ОВА се највалканите места и предмети во станот!

Без разлика колку биле уредни и редовно чистеле, има и такви места што се само магнети за нечистотија, бактерии и вируси… Секогаш има работа во станот или куќата и секогаш постои „тоа нешто“ што сè уште не сте успеале детално да го исчистите. Како и да е, за тоа време, …

Повеќе »