Tag Archives: рурска клетва

(ВИДЕО) КЛЕТВА ИЛИ ПРИРОДА – ПАНИКА ВО АМЕРИКА – ИМ ИСЧЕЗНУВА КОПНОТО: Ги стасала клетва на рускиот цар и се чини НИШТО ДОБРО не ги чека наредните години!

Пред 152. години Руското царство на Америка и ја продала Алјаска. Русија во 1867 на САД и ја продала територијата на Алјаска за симболичнби 7,2 милиони долари. Само во првите 50. години владеење над Алјаска, Американците заработиле барем 100 пати повеќе од тоа. До ден денес, многумина веруваат дека Американците …

Повеќе »