Tag Archives: рнк вакцина

Што е всушнот RNK вакцина која треба да ја примаме како 3. доза?

Експертските комитети за имунизација се почесто препорачуваат да се даде трета доза од вакцината против корона, истакнувајќи дека третата доза треба да биде вакцината RNK. Затоа, добро е да се потсетиме што се всушност RNK вакцините. Според изјавите на експертите, третата доза на вакцина против корона треба да дојде најмалку …

Повеќе »