Tag Archives: рачно

(ФОТО) Се појавило писмо на Меган Маркл пишувано со рака:„Ми го искрши срцето на милион парчиња!“

Во јавност се појавило приватно писмо на Меган Маркл кое, наводно, минатата година му го напишала на татко и Томас. Во своето писмо, пишувано со рака, Меган на татко и му признала дека „и го скршил срцето на милион парчиња“ и го замолила да престане да шири лаги за неа …

Повеќе »