Tag Archives: растителни

10. протеински „бомби“: Храна која има повеќе белковини од јајцата

Без протеини нема здраво срце и мозок, но нема ниту силни мускули и убава коса. Доколку тие често се наоѓаат на чинијата, полесно е да ослабете, а освен во јајцата, ги има и во многу други намирници … Покрај тоа што не прават сити, протеините се клучни за обновување и …

Повеќе »