Tag Archives: рами малеки

(ФОТО) Нови проблеми во снимањето на Џемс Бонд број 25:Даниел Крег и Рами Малек не можат да снимаат во исто време!

Токму тие сцени во кои лице во лице се среќаваат Џемс Бонд и негативецот се најголем проблем за 25. продолжување на сагата за агентот 007. И двајцата глумци имаат презафатени распореди па продукцијата се чини ќе мора да изнајде начин да ги спои главните актери. Се собираат проблеми кои го …

Повеќе »