Tag Archives: прочистување

Оваа Хонда ја убива короната – еве и како!

Постојат се повеќе автомобили кои нудат вентилација опремена со напредни филтри кои спречуваат влегување на мали честички.Но, Хонда отишла чекор подалеку. Хонда го претставува Курамаку, нов производ во опсегот на филтри за системот за вентилација. И’ додека класичниот филтер во кабината овозможува минување на ситни честички, напредните (CN 95) спречуваат …

Повеќе »

(ВИДЕО) ПОСЛЕДИЦИ – Прво се случило во Кина: Коронвирусот го расчистил воздухот во Италија

Во дел од земјата кој е најмногу погоден… Откако коронавирусот го намалил загадувањето на воздухот во Кина, истото се случило и во Италија. Сателитските снимки кои ги објавила НАСА покажуваат како опасниот вирус влијаел и на квалитетот ан воздухот во свеерна Италија- токму на делот кој е најмногу погоден о …

Повеќе »

Единствен рецепт за младост: 6. ореви дневно се во состојба комплетно да го обноват телото но само ако се користат на овој начин!

Вака подготвените ореви ќе почнат да го подмладуваат телото од самите келтки, ќе го подобрат имунолошкиот и нервен систем,ќе го прочистат кардиоваскуларниот систем и ќе ги нахранат коските… Веројатно сте чуле за добробитта на изртената пченица – која ќе ја оставиме во вода да изникне нејзините благодети се зголемуваат и …

Повеќе »