Tag Archives: приговарање

Не го правете ова: ПЕТ работи кои ќе ја УНИШТАТ и најстабилната врска

5 работи кои можат да ја уништат секоја врска Ако сте во врска која ве радува и во која се чувствувате добро, никогаш не треба да ги правите овие работи. Приговорување Никој не сака да поминува време покрај некој кој постојано негодува, особено ако се работи за емотивен партнер. Ако …

Повеќе »

Зошто мажите се ОДЉУБУВААТ: Ова се најчестите причини зошто си заминуваат!

Кои се најчестите причини зошто мажот одлучува да раскине и да си замине? Има некои работи кои со текот на времето почнуваат многу да ги мачат мажите. Секако, секогаш треба да имате на ум дека секој е своја личност, но и покрај тоа, размислуваат горе-долу исто или барем слично, па …

Повеќе »

Четири работи кои сепак треба да ги премолчиме во врската

Дали има можеби поголеми шанси врската да опстане ако чувате некои ситници за себе? Сигурно сте слушнале колку се зборува за фактот дека целосната искреност и транспарентност се тие што градат стабилна врска. Сепак, реалноста никогаш не е црно -бела. Во одреден момент, ќе мора да влезете во таа мала …

Повеќе »