Tag Archives: приврзаност

Дали се држите за раце или не? Дали шетате прегрнати? Што може да открие ОДЕЊЕТО ПО УЛИЦА за вашата ВРСКА!

Има ли нешто поромантично од есенска прошетка со саканата личност? Зборувајќи за тоа, дали имате вообичаени ритуали при одењето – дали се држите за рака или одите прегрнати? Кој е лево, а кој десно? Дали можеби се бакнувате во јавност? Одговорите на овие прашања во голема мера можат да ги …

Повеќе »

(ФОТО) 23. дена лежел во болница, не дошол никој од семејството но секој ден му доаѓал на посета еден гулаб. Кога ќе ја дознаете вистината…

Медицинската сестра која ја направила оваа фотографија напишала: „Поминаа 23 дена откако овој пациент пристигна во болницата и за овие 23. дена никој од неговото семејство не дојде да праша за неговото здравје. Но, гулабот доаѓа на секои 2. дена и седи на неговиот кревет. Гулабот останува некое време, а …

Повеќе »