Tag Archives: прељуби

Лоша вест: Пристигна периодот на годината кога луѓето најмногу прават прељуби!

Една од главните причини се и новогодишните забави, ако може да им се верува на учесниците на интересно истражување. Интернетска страница која им помогнува на луѓето во брак да пронајдат други партнери (да, има и такви страници), IllicitEncounters.com,анкетирала 1.000 корисници и дошла до интересен но по малку и шокантен податок. …

Повеќе »