Tag Archives: пренесливост

Се појавил таен документ за делта сојот: Како големи сипаници

Делта сојот на коронавирусот предизвикува потешки симптоми и се шири со исто темпо како и сипаници, се вели во внатрешен документ од Американскиот центар за контрола и превенција на болести, како што објави Си-Ен-Ен. Документот покажува необјавени податоци кои покажуваат дека целосно вакцинираните луѓе би можеле да го шират видот …

Повеќе »