Tag Archives: преживеале

(ВИДЕО)  Со огромен камион прегазил СУВ – патниците преживеале!

Огромен камион без никакви проблеми мина низ теренецот. Миг на невнимание е доволен за сообраќајна несреќа, особено ако огромно возило возите преку површински рудник и не се надевате на други учесници во „сообраќајот“. Во овој случај, оштетен е теренец на Suzuki со тројца членови на службата за одржување. Надзорната камера …

Повеќе »

(ВИДЕО) Потешка несреќа одамна не сме виделе – возачот преживеал, се јавил…

Снимките од сообраќајот често пати можат да бидат забавни и поучни, но понекогаш се застрашувачки сцени со жртви. Многу ќе се замислите за овој случај, а некои дури ќе имаат чувство на вина што го гледаат. Добрата вест е дека возачот преживеал. Подолу можете да видите снимки од кабината на …

Повеќе »