Tag Archives: предновогодишна

(ФОТО) Дарио наскоро треба да не израдува со една „предновогодишна“!

Дарио Панковски откако се посвети само на музиката не престанува со работа… По успешните настапи низ Македонија, а во сабота е во Скопје во ноќниот клуб „PURE“, во исто време поодготвува и една нова песна. Како што наведе на Фејсбук, во студиото на Кристијан Габровски се подготвува една „предновогодишна“… Познавајќи …

Повеќе »