Tag Archives: превоз

(ВИДЕО) Обидете се да наброите што се’ носи оваа Хонда!

МНОГУМИНА на Балканот со Фичо имаат изградено куќи, а во Америка ги селат со автомобил. Сите имаме потреба, понекогаш, да го преоптоваруваме нашиот автомобил со багаж, намирници или некои други предмети кои честопати го надминуваат капацитетот на самиот автомобил. Возачот на оваа Хонда сепак отишол чекор подалеку. Сите знаеме дека …

Повеќе »

(ФОТО) ТЕОРИЈА НА ЗАВЕРА – Италијанците ја предвиделе короната уште во 1962. година!? Откриено што стои зад илустрацијата направена пред 50. ГОДИНИ!

На социјалните мрежи се појавила нова теорија на заговор: Италијанско списание пред 50. години објавило дека луѓето ќе шетаат во стаклени скутери! Нова теорија на заговор: слика од италијански магазин што кружи на социјалните мрежи, која, наводно, била објавена во 1962 година, покажува како луѓето ќе одат на работа во …

Повеќе »