Tag Archives: први ноември

Неповторливиот Божо Вреќо во ноември доаѓа во Скопје, картите пуштени во продажба

Лирскиот тенор со ангелски глас што преку звук ги отсликува најдлабоките емоции, Божо Вреќо, на 1 ноември од 20 часотво салата на Македонска филхармонија во Скопје, подготвува неповторливо доживување за љубителите на севдалинките. Картите се веќе пуштени во продажба. Пристап кој е навистина катарзичен, трансверзален и единствен, како што пишуваат …

Повеќе »