Tag Archives: починати

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ПОЧИНАТИ НО БРОЈОТ НА ЗАРАЗЕНИ СЕКОЈ ДЕН СЕ ЗГОЛЕМУВА: Денеска се регистрирани 54. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:   Во последните 24 часа се направени 3.764 тестирања, а регистрирани се 54 нови случаи на КОВИД-19:  Скопје – 16, Тетово – 9, Битола и Дебар – по 6, Куманово – 5, Кочани – 3, Гостивар и Струмица – по 2, Прилеп, Кавадарци, Охрид, Радовиш и Валандово …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ПОЧИНАТИ ЛИЦА НО РАСТЕ БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ: Денеска се регистрирани 47. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје:  Во последните 24 часа се направени 3.593 тестирања, а регистрирани се 47 нови случаи на КОВИД-19:  Скопје – 19, Тетово – 11, Куманово – 6, Битола – 3, Прилеп, Струмица и  Валандово – по 2, Велес и Гостивар по – 1.  …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 39. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.839 тестирања, а регистрирани се 39 нови случаи на КОВИД-19: Тетово – 14, Скопје – 12, Гостивар – 5, Куманово – 4, Кичево – 2, Битола и Валандово – по 1. Регистрирани сe …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ДВЕ ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 10. нови случаи на Ковид 19 – Има 16. оздравени пациенти

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.473 тестирања, а регистрирани се 10 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 7, Прилеп , Тетово и Струга – по 1. Регистрирани сe 16 оздравени пациенти од:Тетово – 10, Скопје и Гостивар – …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Регистрирани се 24. нови случаи на Ковид 19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Регистрирани  се 24 нови случаи на Ковид 19 – вкупната бројка на дијагностицирани е 156.078 Оздравени се 6 пациенти – нема пријавено починати лица. Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: • Во последните 24 …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 37. нови случаи на Ковид 19 и 10. оздравени пациенти

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.264 тестирања, а регистрирани се 37 нови случаи на КОВИД-19: Тетово – 13, Скопје – 12, Велес – 3, Гостивар, Прилеп и Струмица – по 2, Охрид, Свети Николе и Делчево – по …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 36. нови случаи на Ковид 19 и 12. оздравени пациенти

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 3.569 тестирања, а регистрирани се 36 нови случаи на КОВИД-19: Куманово – 15, Скопје – 7, Тетово – 6, Гостивар – 2, Прилеп, Велес, Штип, Струмица ,Кочани и Кичево – по 1. Регистрирани …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – ЕДНО ЛИЦЕ ПОЧИНАЛО: Денеска се регистрирани 17. нови случаи на Ковид 19 – Оздравени се 7. пациенти

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.896 тестирања, а регистрирани се 17 нови случаи на КОВИД-19: Тетови – 9, Скопје – 6, и Прилеп и Гостивар – по 1. Регистрирани сe 7 оздравени пациенти од:  Куманово и Тетово – …

Повеќе »

КОРОНА ВИРУС ВО МАКЕДОНИЈА – НЕМА ПОЧИНАТИ ЛИЦА: Денеска се регистрирани 15. нови случаи на Ковид 19 – Оздравени се 6. лица

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 2.550 тестирања, а регистрирани се 15 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 10, Куманово и Дебар – по 2, Тетово –  1. Регистрирани сe 6 оздравени пациенти од:  Скопје – 5 и Тетово …

Повеќе »