Tag Archives: потсвест

ТЕСТ ЗА ЛИЧНОСТ на Фројд: Одговорете на осум кратки прашања и дојдете до најдлабоката точка на вашата потсвест

Одговорите нека бидат она на што прво ќе помислите Зигмунд Фројд се смета за татко на психоанализата, а овој краток тест кој содржи осум прашања е дел од неговите дела. Со искрени одговори ќе дојдете до сознанија кои се скриени во вашата потсвест, за кои можеби досега не сте биле …

Повеќе »

Јапонскиот тест на личност ќе ја открие НАЈГОЛЕМАТА ВИСТИНА: Замислете го ОВА, напишете и кажете го тоа што сте го виделе, велат дека ПОГОДУВА ВО СРЖ!

Јапонскиот тест ги открива длабоките тајни на вашата потсвест – ќе дознаете нешто што не сте знаеле за вашата личност! Замислете според упатството и вклучете ја вашата имагинација, одговорете спонтано, запишете го првото нешто што ќе ви падне на памет и на крајот прочитајте што кажува за вас секој ваш …

Повеќе »

Тест на личност за кој ви се потребни само 15 секунди: Замислете животно и ќе добиете многу одговори

Тестот на личноста е начин на забава за многумина, но може да биде и одлична алатка за подобро поврзување со себе, откривање на некои важни сознанија од вашата потсвест и за да станете свесни за вашите таленти и скриени сили. Кога ќе дознаете повеќе за себе, вие сте повеќе мотивирани …

Повеќе »

ИЗБЕРЕТЕ 1 КЛУЧ ОД СЛИКАТА И ЌЕ ДОЗНАЕТЕ КОИ ВРАТИ ВИ СЕ ОТВОРААТ ВО ИДНИНА: Тестирајте ја вашата потсвест

Добро погледнете ја сликата, изберете еден клуч и дознајте нешто ново за себе. Вашиот избор ќе ви каже многу за блиската иднина и претстојните настани! Имено, клучот е симбол на тајна, но и на отворање и затворање на друго поглавје. Направете го овој интересен тест на личноста и дознајте која …

Повеќе »

Изберете клуч и дознајте што открива за вас ВАШАТА ПОТСВЕСТ

Се’ што треба да направите е да изберете еден од 6-те клучеви од сликата, а потоа да прочитате што открива за вашите скриени особини на личноста. Ако го избравте клучот број 1: Го избравте наједноставниот и најчестиот клуч, без никакви елегантни украси. Но, и покрај едноставниот изглед, тој е многу …

Повеќе »

ПОТСВЕСТ – Грчеви во сон и реакции на телото: Психолозите открија што всушност значи кога сонувате дека ПАЃАТЕ!

Постои научно објаснување зошто сонуваме дека паѓаме. Главно соништата и кошмарите се поврзани со некое повеќе или помалку трауматично искуство во реалниот живот, и поради тоа повторно доживуваме многу работи додека спиеме. Некои се одвиваат јасно пред нашите очи, а други преку симболика, објаснуваат психолозите кои веруваат дека ако се …

Повеќе »