Tag Archives: постпранична депресија

Денес е најдепресивниот ден во годината: Совладајте го со овие совети!

ДЕНЕС е Син понеделник. Третиот понеделник во јануари го носи тоа име и се смета дека е најдепресивниот ден во годината. Се смета дека е предизвикан од постпразничната криза, вината за непочитување на новогодишните резолуции, студеното време и други фактори, а оваа година паѓа на 18. јануари. Некои сметаат дека …

Повеќе »