Tag Archives: постојано средби

ПОСЛЕ 35 ГОДИНИ БРАК ГО ИЗМАМИЛА МАЖОТ, ПЛАТИЛА НА „ЖИГОЛО“ ЗА СЕ*С: „Конечно уживам, некои жени трошат ПОВЕЌЕ ПАРИ за ФРИЗУРА“

Оваа жена го изневерила сопругот со маж кој работи како ескорт и воопшто не се кае. Жена (56) од Велика Британија, сакајќи да остане анонимна, открила дека му плаќа на маж кој работи како ескорт и признала дека тој успеал, по долг брак, конечно да ја усреќи. Инаку, оваа жена …

Повеќе »