Tag Archives: посилни

Заедно се посилни: Се споија Огнен Здравковски и „Браво бенд“!

Од неодамна групата „Браво бенд“ има нов член, односно добиваат засилување и тоа не било какво. Во нивниот тим влегува и поп-пејачот Огнен Здравковски, кој важи за еден од најдобрите машки вокали во нашата земја. Групата и пејачот соработувале и во минатото, но овојпат решија и официјално да се спојат …

Повеќе »