Tag Archives: поранешни пушачи

Три зачини кои ги чистат белите дробови на (поранешните) пушачи

Истражувањата покажаа дека консумирањето на одредени видови храна и пијалоци му помага на организмот да се ослободи од штетните материи, а три зачини се одлични сојузници во чистењето на белите дробови. Лук Лукот има многу лековити својства, го нарекуваат природен антибиотик, моќно растение со антиканцерогено и антиинфламаторно дејство кое ги …

Повеќе »