Tag Archives: популарни здравје

(ФОТО) Најпопуларните летни обувки можат да ви направат сериозни здравствени проблеми: Погледнете зошто АПОСТОЛКИТЕ се штетни!

Обувки кои не се препорачуваат од здравствени причини Бидејќи летото избрза оваа година, веројатно веќе сте ги извадиле апостолките од плакарот. Колку и да сметате дека се удобни и погодни за топлина, апостолките не се толку практични како што изгледаат. Тие можат да предизвикаат навидум безопасни, но всушност многу опасни …

Повеќе »