Tag Archives: помалку успешни

Жените ги сметаат ќелавите мажи за помалку успешни и помалку привлечни, покажало истражувањето

Многу мажи се плашат од опаѓање на косата, а една нова студија покажала дека нивната загриженост можеби не е целосно неоснована. Новото истражување објавено во списанието Evolutionary Psychological Science покажало дека мажите без коса се помалку привлечни за жените. Во истражувањето учествувале 120. жени кои ја оцениле привлечноста на мажите …

Повеќе »