Tag Archives: полезна

Зошто е лошо да избегнувате кавги со партнерот

Ако влезете во врска мислејќи дека розите постојано ќе цветаат, ќе направите голема грешка… Доколку досега не сте имале кавга или конфликт со партнерот, запрашајте се дали е се во ред во вашата врска. Многу врски започнуваат совршено. Пред да се заљубите, постои чувство на еуфорија поради која често доаѓа …

Повеќе »