Tag Archives: пола куче

(ВИДЕО+ФОТО) Полицијата едвај го тргнала од лешот – си замислил дека е половина човек а половина куче: ’Ржел додека го јадел лицето на својата жртва – се појавиле морничави детали за канибал кој измасакрирал брачен пар!

Бившиот студент Остин Херуф (22) верувал дека е „половина човек, половина куче“ кога на 15. август 2016. година ги убил Џон Стивенс и Мишел Мишон, во нивната куќа. Кога полицијата го пронашла тој ’ржел и го гризел Стивен по лицето. Харуф, додека разговарал со полицајците, исплукал парче месо од устата. …

Повеќе »