Tag Archives: познати локации

(ФОТО Галерија) СПОРЕДЕТЕ ГИ – Времето си го прави своето: Фотографии на познати локации на светот некогаш и сега

Често се случува фотографите да изберат да реплицираат познати фотографии на некои локации со доаѓање на истото место и правење на речиси идентични фотографии барем кога станува збор за аголот на сликата, локацијата и композицијата на кадарот. Bored Panda пишува дека оваа нова фотографија ќе биде поразлична од старата, пред …

Повеќе »