Tag Archives: позитивни мисли

(ФОТО) ПРОЧИТАЈТЕ, ВРЕДИ – РУСИНКА (90) НЕ ПИЕ ЛЕКОВИ, И НИКОГАШ СЕ ЖАЛИ: Нејзиниот совет за среќа го распамети целиот свет!

„Имам 90. години, но се чувствувам како да имам 50.“, рекла веселата баба Една баба од Москва е вистински пример како да се живее и колку позитивниот став влијае на квалитетот на животот и долговечноста. Без сомнение – треба да ја послушаме! Имено, страницата на Фејсбук, Human’s of New York, …

Повеќе »