Tag Archives: повеќе од зборови

(ВИДЕО) Албански филм со три сцени што треба да се гледа повеќе пати

Колку филмови и серии сме гледале во животот или сме читале книги без на нас да остават никаков впечаток, а камоли да научиме нешто од нив. Затоа овој албански двоминутен филм никогаш никого не остава рамнодушен. Ако одвоите само две минути од вашето време, ќе бидете потсетени што значи сожалување, …

Повеќе »