Tag Archives: петорка

(ФОТО) ЖИВОТОТ Е ЧУДО – ОКСАНА РОДИЛА ПЕТОРКА, А ТОГАШ ЈА НАПУШТИЛ СОПРУГОТ: 5 години подоцна, живее подобро од кога било!

Прочитајте ја приказната за една навистина силна жена До 2015 година, семејството на Оксана Кобелецкај и Сергеј Семенов не се разликувало од милиони други: мајка, татко и ќерка Алиса. Неколку години по раѓањето на нивната најстара ќерка, парот почнак да размислува за проширување на семејството. Кога на ултразвук дознале дека …

Повеќе »

(ВИДЕО) ДОКТОРИТЕ И РОДИТЕЛИТЕ ГИ УПРОПАСТИЛЕ – ПЕТОРКИ ДРЖАНИ ВО БОЛНИЦА КАКО ВО ЗООЛОШКА ГРАДИНА: Три пати дневно претставување на јавноста – не знаеле за живот вон установата!

Кога лекарот го искористил нивниот „потенцијал“, ги преземале родителите Првата петорка за која се знае дека го преживеале породувањето и најраното детство, се родени во близина на селото Корбеил, недалеку од Северниот залив во Онтарио, Канада. Анет, Сесил, Ивон, Мари и Емили Дион се родени два месеци порано и повеќето …

Повеќе »

(ВИДЕО) Трудничкиот стомак на оваа жена бил прекриен со модринки: Ултразвукот открил фрапантна вистина!

Една жена по име Гилермина Гарсија родила 3. девојчиња и 2. момчиња. Таа им ги дала следниве имиња на бебињата: Есмералда, Фатима, Мариса, Јордан и Фернандо. Сите биле во добра здравствена состојба. Според лекарите, бебињата останале во матката 7. недели подолго. Поради оваа причина, стомакот и бил полн со модринки. …

Повеќе »

(ФОТО) ЖИВОТОТ Е ЧУДО – ОКСАНА РОДИЛА ПЕТОРКА, А ПОТОА СОПРУГОТ ЈА НАПУШТИЛ: Три години подоцна таа живее подобро од било кога!

Прочитајте ја приказната за една навистина силна жена… До 2015. година, семејството на Оксана Кобелескај и Сергеј Семенов не било поразлично од милиони други: мама, тато и ќерката Алис. Неколку години по раѓањето на нивната најстара ќерка, парот започнал да размислува за проширување на семејството. Кога дознале, на ултразвук, дека …

Повеќе »