Tag Archives: пежо партнер

Дали е ова најдобрата можна казна за брзо возење?

Невообичаената одлука на еден судија може да стане практика. Треба да се забележи на почетокот дека сторителот напрекршокот не бил ослободен. Напротив, казната е таква што тој ќе ја има предвид секој пат кога ќе седна зад воланот. Поточно, возачот морал да му вети на судијата една работа. Да почнеме …

Повеќе »

(ФОТО) ГОЛЕМО СРЦЕ – Брачна двојка донирала возило за општината Конче за потребите на народната кујна!

Жителите на општина Конче навистина треба да се гордеат со нивнте сограѓани, па макар и тие повеќе да не живеат во нивната средина бидејќи сепак се грижат за своето родно место… Ајрула Куртов кој потекнува од Конче и неговата сопруга Габриела Куртов-Гудер, кои живеат и работат во Германија донирале возило …

Повеќе »