Tag Archives: пари во коверт

Дели пари на улица: Полицијата го бара мистериозниот добротвор

Британската полиција го бара мистериозниот добротвор, кој остава коверти полни со пари на градска улица во малиот град Блекхал Колера, на северот на земјата. Непознато лице остава пари од 2014 година. На почетокот на оваа недела, тие пронашле плик со 2.000 фунти. Ова е четврт плик од почетокот на годината, …

Повеќе »