Tag Archives: падната торба

(ВИДЕО) СЕУШТЕ ИМА ДОБРИ ЛУЃЕ: И паднала торба од брод, продолжувањето на приказната ја враќа вербата во луѓето…

Новиот брод кој капачите ги пренесува на Мартинска и назад вчера бил место на мала драма која благодарение на двајца џентлмени, сепак завршила со среќен исход. На една патничка, имено, торбата за време на возењето и паднала во море, што многу ја вознемирило и почнала да плаче. „Бевме во бродот …

Повеќе »