Tag Archives: оља

(ФОТО) Алекса Балашевиќ за љубовта на татко му и мајка му: „Љубовта на мојот Џоле и Оља е уникатна!“

АЛЕКСА БАЛАШЕВИЌ, синот на Ѓорѓе и Оливера, уште минатата година раскажал за големата љубов на татко му и мајка му и истакнал колку е горд на фактот дека е нивно дете. „Денес е премногу лесно да се биде славен, и јас не сум само дете на славни родители, туку дете …

Повеќе »

(ФОТО) ПРВО ЌЕРКА ПА БРАК: Сликата од венчавката на Балашевиќ и Оља кажува се за нивната љубов!

Прашањето е дали некогаш би слушнале многу песни на Ѓорѓе Балашевиќ доколку неговата Оливера не влезеше во неговиот живот уште во 1979. година. По скоро четири децении, нивната љубов беше трагично прекината. Многупати, Џоле зборуваше за нив како „битанга и принцеза“, а најубавата слика за таа љубов е онаа од …

Повеќе »