Tag Archives: оксана

(ФОТО) ЖИВОТОТ Е ЧУДО – ОКСАНА РОДИЛА ПЕТОРКА, А ТОГАШ ЈА НАПУШТИЛ СОПРУГОТ: 5 години подоцна, живее подобро од кога било!

Прочитајте ја приказната за една навистина силна жена До 2015 година, семејството на Оксана Кобелецкај и Сергеј Семенов не се разликувало од милиони други: мајка, татко и ќерка Алиса. Неколку години по раѓањето на нивната најстара ќерка, парот почнак да размислува за проширување на семејството. Кога на ултразвук дознале дека …

Повеќе »

(ФОТО) ЖИВОТОТ Е ЧУДО – ОКСАНА РОДИЛА ПЕТОРКА, А ПОТОА СОПРУГОТ ЈА НАПУШТИЛ: Три години подоцна таа живее подобро од било кога!

Прочитајте ја приказната за една навистина силна жена… До 2015. година, семејството на Оксана Кобелескај и Сергеј Семенов не било поразлично од милиони други: мама, тато и ќерката Алис. Неколку години по раѓањето на нивната најстара ќерка, парот започнал да размислува за проширување на семејството. Кога дознале, на ултразвук, дека …

Повеќе »