Tag Archives: округла

(ФОТО) Се искачил на Монтеверест и докажал дека Земјата е округла!

Повеќето луѓе постари од пет години знаат дека Земјата не е рамна. Но, од некоја причина „рамноземјашите“ не сакаат да отстапат од нивните тврдења. Иако веќе постои огромен број докази кои сугерираат дека Земјата е округла, една фотогарфија можеби ги соборила сите теории на противниците на таа идеја. Во постот …

Повеќе »