Tag Archives: од корен

ДО 22. ЈУНИ ОВИЕ ЗНАЦИ ГИ ОЧЕКУВА ЛУДА СРЕЌА: Животот им се менува од корен!

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Погледнете дали и вие припаѓате на оваа група Сонцето влегува во знакот Близнаци на 21. мај и ќе остане во него до 21. јуни 2022 година. Владеењето на Близнаците …

Повеќе »

Знаци на кои Јупитер во Риби им го менува животот од корен во првите шест месеци од 2022

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Јупитер, планетата на среќата, оптимизмот и експанзијата, на 29. декември влезе во знакот на духовните, креативни Риби, кои сами по себе претставуваат верба, духовност и спиритуализам. Во овој знак …

Повеќе »

ВО СЛЕДНИТЕ 5. ГОДИНИ НА ОВИЕ ЗНАЦИ ЖИВОТОТ ЌЕ ИМ СЕ СМЕНИ ОД КОРЕН: Пред нив е период на успех и луда среќа!

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Дали припаѓате на оваа група? Следните 5. години ќе бидат исполнети со среќа, успех и просперитет за одредени знаци. Овие знаци ќе можат да кажат дека се родени под …

Повеќе »