Tag Archives: обоени гладуваат

Снимка од градинка ја згрозила јавноста: Белите деца јадат пред Афроамериканците

Една американска градинка се нашла на предмет на осуда откако се појавиле снимки на кои се гледа како на белите деца им се сервира храна пред оние со други бои на кожата. Детскиот центар за деца ‘R’ Kids во Џорџија, наводно, емитувала во живо што се случува во градинката за …

Повеќе »