Tag Archives: ново сослушување

На Ѓоковиќ повторно му е укината визата: Има ли Новак шанси доколку се жали?

На Новак Ѓоковиќ повторно му е поништена визата за влез во Австралија! Министерот за имиграција Алекс Хок го искористи своето дискреционо право и ја укина визата на најдобриот тенисер во светот! „Го искористив моето право да му ја поништам визата на господинот Новак Ѓоковиќ, бидејќи тоа е од јавен интерес. …

Повеќе »