Tag Archives: новогодишна програма

(ФОТО Галерија) Браво за 1ТВ: Конечно вистинска новогодишна програма!

Ако шетавте по македонските канали веруваме дека и вие се задржавте на програмата на 1ТВ… Секако, имаше и зошто бидејќи после подолго време во македонскиот етер се подготви нешто… Програмата ја водеше Сергеј Варошлија и водителите од „Екслузив“, но потоа пејачките ѕвезди „ги потиснаа“ во втор план и донесоа едно …

Повеќе »