Tag Archives: никола росиќ

(ФОТО) ИСПОВЕД – Српски одбојкар го победил корона вирусот: „Ги добивав тие ‘лекови за коњи’, плус лекови за СИДА – Можам да кажам дека се’ се нагледав – Ова е болест која нема правила!“

Српскиот репрезентативец во одбојка, Никола Росиќ, после 17. дена се опоравил после борбата со коронавирусот и откако сменил две болници, и поминал три дена во импровизирана болница на Саемот. Тој бил пуштен дома откако неговиот нов тест бил негативен. „Пред околу 17 дена, чувствував дека четири дена имам температура што …

Повеќе »